Слънцезащита, време е - изорът и манталитета.

29 юни 2022
Слънцезащита, време е - изорът и манталитета.

Слънцезащитата, която избираме е нашето решение за здравето на кожа ни, и тази на децата ни. Дали да използваме химични или физични(минерални) слънцезащитни филтри е отговорна задача, грижа, възможности и информираност.

Химичните филтри абсорбират слънчевите лъчи в кожата и чрез химическа реакция ги преобразуват. По този начин ни защитават от изгаряне. Все повече изследвания доказват, че са агресивни за кожата и нанасят вреди на морския свят! Някои страни и местности (напр. Палау, Вирджинските острови, Хавай, Карибски регион…) вече забраниха употребата на слънцезащита с химични филтри на територията си, тъй като проучванията доказват, че химичните филтри застрашават морския свят и вредят на кораловите рифове.
 
Физичната или минерална слънцезащитна грижа е на базата на цинков оксид. Това е естествен минерал, който се намира в природата. Минералната слънцезащитна грижа създава физически щит, който застава на повърхността на кожата и отблъсква вредните лъчи, като изобщо не им позволява да навлязат в кожата. Минералните филтри са натурални, те се щадящи за кожата и безопасни за морския свят!
 
Следствието на всичко, което правиме, избираме, използваме и толерираме базирано разбира се на нашите знания от възпитание( манталитет), учене, любопитство, самоусъвършенстване и нашите избори са качеството ни на живот. 

Всичко необходимо за вашата красота, и здраве, и за цялото ви семейството , на едно място. Много близо до вас!

прочети още

Благотворителни инициативи

прочети още

Възможност да научите повече за нашата козметика за кожа, коса и тяло, както за бебета, деца, така и за възрастни

прочети още
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки