• Начало »
  • Новини »
  • Пълен наръчник за нашите козметични продукти, всички детайли за тях и стъпки как да се справите страхотно.

Пълен наръчник за нашите козметични продукти, всички детайли за тях и стъпки как да се справите страхотно.

22 февруари 2022
Пълен наръчник за нашите козметични продукти, всички детайли за тях и стъпки как да се справите страхотно.

Съвременна и омагьосваща.

 

Луксозни аромати, специална грижа и начин на живот.

ОТГОВОРНОСТА Е ГОЛЯМА И ИЗИСКВА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ И ПРОДУКТ, КОЙТО ПОДБИРАМЕ ЗА ВАС, НАБОР ОТ ВЪЗМОЖНО НАЙ- ЧИСТИ КОЗМЕТИЧНИ РЕШЕНИЯ, СЪВЕТИ, НАРЪЧНИЦИ, СТЪПКИ, ЗА ДА СЕ СПРАВИТЕ СТРАХОТНО!

 

 
ДА ОТГЛЕДАШ СЪКРОВИЩЕ С ЛЮБОВ!
С ОТГОВОРНА, АРОМАТНА, И НЕЖНА КОЗМЕТИЧНА ГРИЖА!
С УДОВОЛСТВИЕ И ГОРДОСТ ПРЕДСТАВЯМЕ Козметика високо оценена в книгата за живота на бебе Арчи, Меган и Хари, кралските особи!
 
 
 
Грижата за кожата на децата ни е трудна задача , особено в първите дни и месеци на мъниците. Любовта е безкрайна, а още по голяма е отговорността и споделената любов, която извира от най дълбоко. Искаме да им дадем най- добрата защита и грижите са съпътствани с огромни усилия да открием и да се доверим на различните предложения на пазара. Като добавим към това и нашата заетост особено в началото след раждането, ситуацията става направо трудна.
За да ви подкрепим честно и деликатно в това деликатно време на тревоги и избори, за да застанем до вас 100%, а и повече, създадохме Jo Vee- Грижа за бебета и деца.
Децата имат нужда от нашите всеотдайни грижи повече време, но ние ще спестим част от него като ви предложим ПЪЛЕН НАБОР ОТ ВЪЗМОЖНО НАЙ- ЧИСТИ КОЗМЕТИЧНИ РЕШЕНИЯ, СЪВЕТИ,НАРЪЧНИЦИ, СТЪПКИ, КАК ДА СЕ СПРАВИТЕ СТРАХОТНО!
 
 
 
Изборът на слънцезащитна грижа за бебета, деца е отговорна задача.

Съществуват два вида слънцезащитни филтри: химични и физични/минерални. Химичните филтри абсорбират слънчевите лъчи в кожата и чрез химическа реакция ги преобразуват. По този начин ни защитават от изгаряне. Все повече изследвания доказват, че са агресивни за кожата и нанасят вреди на морския свят! Някои страни и местности (напр. Палау, Вирджинските острови, Хавай, Карибски регион…) вече забраниха употребата на слънцезащита с химични филтри на територията си, тъй като проучванията сочат, че някои химични филтри застрашават морския свят и въздействат на кораловите рифове.

Физичната или минерална слънцезащитна грижа е на базата на цинков оксид. Това е естествен минерал, който се намира в природата. Минералната слънцезащитна грижа създава физически щит, който застава на повърхността на кожата и отблъсква вредните лъчи, като изобщо не им позволява да навлязат в кожата. Минералните филтри са натурални! Те се щадящи за кожата и безопасни за морския свят!

 

 

Друга част от колекцията ни е свързана с Маслоносната роза - Rosa Damascena Mill, Rosaceae, която е символ на България и дава на света уникалното българско розово масло, наричано още "течно злато", заради неповторимите си свойства, като естествен еликсир на красотата и ароматно удоволствие за сетивата.

Деликатните цветя, ръчно набрани рано сутрин и оставящи аромата си навсякъде се обработват под грижите на усърдни професионалисти, за да се превръщат в златни капки розово масло и розова вода. Тези богатства са в основата на висококачествени козметични продукти с гарантирано качество дестилирани и подбрани в специални лаборатории.  Съставът им предлага натурални минерали, витамини и антиоксиданти, които са създадени за да успокоят и подхранят кожата, а също и да  съдействат противовъзпалително, подмладяващо, озаряващо, хидратиращо, терапевтично и др. 


Ускорените нужди на съвременния свят изисква динамика в разработване на иновативни формули, създаване непрекъснато на нови асортименти богати на естествени еликсири и съвременни активни съставки, които печелят доверие със своята ефективност и високо качество, а също и ограничават максимално неблагоприятните ефекти от модерния начин на живот и отражението му върху кожата.

Продуктите са подходящи за всички типове кожа и действат невероятно добре на суха, чувствителна и зряла, като оставят усещане за здраве, свежест и красота. Сериите от продукти на марките са богати, и предлагат грижа за лицето, тялото и косата, а все повече популярност добиват естествените масла, както и продуктите за здраве, начин на живот и дома.

Асортимента включва широка гама от почистващи, подхранващи, овлажняващи, против стареене продукти, както и продукти за ароматерапия, осигуряващи комфорт и релакс:

- козметичните серии Rose Original, Rose Joghurt, RoseBerry Nature, Bulgarian Rose Signature, LJ,
Българска роза за мъже с натурално розово масло и натурална розова вода;

- Козметична серия Lady's Joy Luxury, съдържаща органично розово масло и органична розова вода;

- Козметична серия Bulgarian Rose Signature SPA с добавен екстракт от черен хайвер и други активни съставки от морските дълбини;

- ароматерапевтични ръчно изработени глицеринови сапуни и свещи;

- ароматерапевтични соли за вана;

- натурални масажни масла за тяло и много други разнообразни продукти;


Качеството се следи и управлява от система  в съответствие с изискванията на ISO 9001: 2015 и ISO 22716: 2007

Добри производствени практики(GMP). Тези принципи и практики са гаранция за отлично качество на всички продукти.

 

 

Ще откриете и био- органична козметика,  истинска природна козметична грижа за бебета, деца и възрастни. 

Грижовно подбираме и био- органична козметика,  истинска природна козметична грижа за бебета, деца и възрастни,  . Горди сме с тези хранителен клас чисти и честни продукти. Изучени, изследвани и накрая предложени продукит обогатени със сурови и необработени био сертифицирани масла, комбинирани с безценни билкови екстракти, които модифицират цялостното усещане на кожата и активно съдействат за поддържане на здравето и младостта й, и  за нейната нежност. Изцяло органични с живи активни съставки с лека текстура, която бързо попива в тялото и го хидратира в дълбочина, създадена  като за  нас самите  и за нашите деца.

При създаването на продуктите е използвана щадяща технология за максимално съхранение на естествените качества на суровините и не е пострадал никой!

 

Предлагаме с увереност:

- Любимите, деликатни и нежни  БЕБЕШКИ ПРОДУКТИ високо оценени в английската кралска книга "BABY SUSSEX);

- Само няколко ядливи съставки съставят най- продаваните - БЕБЕШКАТА СЛЪНЦЕЗАЩИТА, вече с прозрачен цинк без бели следи:

- Уникалните ДЕТСКИ И СЕМЕЙНИ ПРОДУКТИ, с натурални  и био сертифицирани съставки;

- СЛЪНЦЕЗАЩИТА с революционна формула, която пази кожата и природата;

- Натурален състав, ефективност и иновации в ТЕРАПИЯТА  за коса и тяло;

- ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ за гладка, млада, здрава и копринено нежна кожа;

- Свежи 100% натурални ФЛОРАЛНИ ВОДИ;

- Изкусително пухкавите МАСЛА ЗА ТЯЛО без добавена вода;

- СПЕЦИАЛНИ МАСЛА чудо на природата;

- ЗИМНИТЕ МАСАЖНИ МАСЛА с камфор за деца и възрастни:

- Готови за целувки - БАЛСАМИ ЗА УСТНИ:

- Натурални и нежни за кожата ДУШ ГЕЛОВЕ създадени от осапунени био масла;

- ТВЪРДИ САПУНИ с бавно зреене;

- Висококачествени БИО МАСЛА;

- 100% натурални ЕТЕРИЧНИ МАСЛА за неповторими арома преживявания;

                          

Ако това не достатъчно имате нас, ще се радваме да ви помогнем, и да бъдем до вас, колкото е необходимо, не се колебайте да потърсите съдействието ни!
 
 

  Сертификати:

                             

Благотворителни инициативи

прочети още

Ползи за благородство, или ново сияние!

прочети още

ЕФЕКТИВНИ ФОРМУЛИ Ние вярваме, че обикновените съставки, получени по правилния начин без термична или химична обработка са много по-ефективни. ЩАДЯЩА ТЕХНОЛОГИЯ Всички наши продукти са произведени чрез щадяща технология, която запазва натуралните предимства на съставките. НАЙ-ДОБРИТЕ СЪСТАВКИ Ние избираме чисти и органични съставки, с доказан ефект върху кожата. Нашите продукти са освободени от химикали и синтетика.

прочети още
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки