Грижа за бебета и деца

Грижа за бебета и деца

ПЪЛЕН НАБОР ОТ ВЪЗМОЖНО НАЙ- ЧИСТИ КОЗМЕТИЧНИ РЕШЕНИЯ, СЪВЕТИ, НАРЪЧНИЦИ, СТЪПКИ, КАК ДА СЕ СПРАВИТЕ СТРАХОТНО!
Козметика високо оценена в книгата за живота на бебе Арчи, Меган и Хари, кралските особи!
ДА ОТГЛЕДАШ СЪКРОВИЩЕ С ЛЮБОВ!
С ОТГОВОРНА, АРОМАТНА, И НЕЖНА КОЗМЕТИЧНА ГРИЖА!
 
 
Грижата за кожата на децата ни е най-важната ни задача, особено в първите дни и месеци на  бебчетата  ни. Любовта е безкрайна, а още по-голяма е отговорността, искаме да им дадем най-добрата защита, и грижите ни са придружени от огромни усилия да открием, и да се доверим на различните предложения на пазара. Като добавим към това и нашата заетост, и тревожност особенно в началото, ситуацията става направо трудна.
За да ви подкрепим честно и нежно в това деликатно време на тревоги и избори, за да застанем до вас 100%, създадохме Jo Vee- Грижа за бебета и деца.
Децата имат нужда от нашите всеотдайни грижи повече време, но ние ще спестим част от него като ви предложим ПЪЛЕН НАБОР ОТ ВЪЗМОЖНО НАЙ- ЧИСТИ И ЧЕСТНИ КОЗМЕТИЧНИ РЕШЕНИЯ, СЪВЕТИ, НАРЪЧНИЦИ И СТЪПКИ КАК ДА СЕ СПРАВИТЕ СТРАХОТНО!
 
 
 
Изборът на слънцезащитна грижа за всеки е много важна, но за деликатната детска кожа е, отговорна задача.

Съществуват два вида слънцезащитни филтри: химични и физични/минерални. Химичните филтри абсорбират слънчевите лъчи в кожата, и чрез химическа реакция ги преобразуват, като  по този начин ни защитават от изгаряне. Все повече изследвания обаче доказват, че те са агресивни за кожата и нанасят вреди на морския свят! Някои страни и местности (напр. Палау, Вирджинските острови, Хавай, Карибски регион…) вече забраниха употребата на слънцезащита с химични филтри на територията си, тъй като проучванията сочат, че те застрашават морския свят, и въздействат на кораловите рифове.

Физичната или минерална слънцезащитна грижа е на базата на цинков оксид естествен минерал, който се намира в природата. Тази слънцезащитна грижа създава физически щит, който застава на повърхността на кожата, и отблъсква вредните лъчи, като изобщо не им позволява да навлязат в кожата. Минералните филтри са натурални, те се щадящи за кожата и безопасни за морския свят!

 
Подреди по
Филтри
Марки
Тип кожа
Цена
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки